Demani pressupost

Reformes

Reformes

OSG Serveis Grup desenvolupa la seva linia d’activitat de reformes en general, amb la seva marca Reno Reformae . Reno Reformae és una empresa jove, formada per un sòlid equip de professionals altament qualificats, especialistes en reformes integrals de pisos i cases, reformes de cuina, reformes de bany, habilitació d’espais, adequació de locals comercials i acabats (parquet, paviment, tancaments pvc i portes).

 

Aquest equip tan jove i dinàmic se’n cuiden de tot. Els seus integrants vénen, t’escolten, i et presenten la proposta més ajustada al teu pressupost, et porten o t’acompanyen per triar els materials per a la teva reforma, demanen els permisos i executen la feina. Tú com a client nostre, no te n’has de cuidar de res, per això està l’equip de Reno Reformae. I si ets inversor, també ens cuidem de decorar i moblar el pis que has reformat per treure-li el màxim partit a la teva inversió immobiliària.

 

Amb Reno Reformae, també tindràs la possibilitat de finançar la teva reforma fins a 60 mesos, i amb uns interessos molt baixos i una quota mensual molt fàcil de pagar.

 

Si el que necessites és una reforma, Reno Reformae és la teva empresa especialitzada en reformes integrals a Girona i Barcelona província. Vols que els nostres dissenyadors et facin una proposta i un pressupost del que necessites, pots:

o també et pot interesar