Demani pressupost

Parquets

Parquets

Reno Reformae. El teu especialista en parquet i tarimes

El parquet és la denominació de hom està acostumat a fer servir per denominar els terres que originariament eren de fusta, i que avui en dia els podem trobar de diferents tipus de materials i formats. Reno Reformae té molt en compte aquest element, ja que és important en la decoració de les nostres llars, espais i local comercials, donat que la fusta sempre dóna una calidesa especial a l’ambient i a més, per la seva composició contribueix a mantenir la temperatura de l’espai on es troben col·locats.

La fusta i els materials emprats per a la seva elaboració són elements que aporta gran bellesa a l’entorn del teu habitatge. A més al mercat, trobem terres laminats a un preu molt assequible per a la teva reforma, i amb una durabilitat i resistència que poden arribar als 30 anys. Per tant podem dir que el parquet, no es tant delicat com a priori sempre s’ha entès, i que no necessita d’un manteniment especial, gràcies a l’innovació actual que tenen.

Reno Reformae disposa d’una àmplia gamma de parquets naturals, multicapa, sintètics i laminats, així com de tarimes flotants de tot tipus.

o també et pot interessar

Anterior
Siguiente