Demani pressupost

Cuines

Disseny de cuines

Defineix la teva cuina al teu gust. El nostre objectiu és interpretar, projectar i fer els teus somnis realitat cuidant fins al mínim detall

És el centre de treball i reunió de la teva llar. Treballem els espais amb distribucions funcionals i acollidores fins que assolim el millor disseny per a tu.

A Reno Reformae, com els teus dissenyadors especialitzats en projectes de reforma integral de cuines a Girona i Barcelona, fem cuines per viure-les intensament, cuines personalitzades amb un toc molt personal que ofereixen possibilitats infinites a l’hora de triar models i acabats, composicions i matisos, amb els detalls més exclusius que s’adapten a la teva manera de fer, viure i sentir.

Reforma de cuines

Reno Reformae, la teva empresa de reformes de cuines a les comarques de Girona i la Barcelona Nord

Si estàs pensant en fer la reforma de la cuina de casa teva, segurament estaràs cercant abans de res un disseny i un resultat final del projecte de reforma de cuina que sigui espectacular i que deixi bocabadats als teus amics i familiars quan vinguin a casa teva. Aquest resultat final convé  que combini una gran funcionalitat i una bona distribució dels espais disponibles, amb un disseny modern, amb estil i amb l’ús de materials de qualitat per aconseguir uns acabats únics en la reforma de la teva cuina.

 

Per què les nostres reformes de cuines?

 

Des de Reno Reformae, com especialistes en reformes de cuines a Girona i Barcelona, t’ajudarem a tenir la teva cuina moderna i actual. Gràcies al nostre equip de dissenyadors, el teu projecte de reforma de cuina, sigui una reforma integral de tota la cuina, o una reforma petita, t’aportarà posibilitats, dissenys, idees i combinacions de mobiliari de cuina, elements constructius, elements d’il·luminació i electrodomèstics per aconseguir que aquest espai tan important de qualsevol llar, esdevingui el centre de la teva llar.

Per als tècnics i dissenyadors de Reno Reformae, és fonamental garantir i assolir un disseny de la  cuina, adaptat a les necessitats  diàries i especifiques de cada client que ens contracta. Amb aquest objectiu en ment, la nostra intenció, és trobar l’equilibri perfecte entre funcionalitat i bellesa, maximitzant els espais disponibles amb un bon disseny i triant els millors materials (moderns i de les marques de més prestigi en el sector):

  • Mobiliari de cuina amb dissenys moderns, tradicionals o ecléctics
  • Paviments i enrajolats d’alta qualitat (Argenta, Mikonos, DurStone, Roca, Porcelanosa….)
  • Taulells de cuina (granits i mabres naturals, de quars de Silestone, Dekton, Neolihs, Compac… )
  • Conjunts d’aigüeres i aixetes de primera qualitat d’acer inoxidable, cromades, o de resines alta resistència (Grohe, Teka, Cata, Roca, Tres, Smeg…)
  • Electrodoméstics de primeres marques ( Teka, Balay, Bosch, Siemens, Cata, Neff, Franke, Smeg….)
  • Lluminària sota el mobiliari de cuina i al sotre (baix cosum i/o LED)

El nostre equip tècnic t’acompanyarà en totes les decisions que s’hagin de prendre en el moment de:

 

Disseny: El disseny de la cuina és molt important, no només pel seu aspecte estètic,  sinó que també, el nivell de funcionalitat i els recursos que s’han de fer servir per guanyar espai sense renunciar a l’estil. Per aquest motiu, els nostres dissenyadors dediquem molt d’esforç per presentar un  projecte en renderitzat en 3D, amb els càlculs de qualsevol mínim detall, per a que en el moment que es porti a terme la reforma de la cuina, tot encaixi a la perfecció.

Experiència:  Amb professionals altament qualificats, especialitzats en reformes a les comarques de Girona i l’àrea nord de Barcelona, tenim sempre vàries reformes en execució, pels nostres pressupostos competitius, sobretot al tracte amb el client.

Confiança:   Els nostres instal·ladors tenen una llarga experiència en reformes en general, i estan homologats pel Departament d’Indústria de la Generalitat per portar a terme reformes i reparacions a les instal·lacions d’electricitat, aigua i gas, que són bàsicament  les instal·lacions afectades en una reforma integral d’una cuina. Es per aquest motiu, que els nostre clients  a més de tenir plena satisfacció amb el projecte de reforma de la nova cuina, poden gaudir de la garantia que dona una empresa de reconeguda solvència a Girona i Barcelona.

Qui diu que fer una reforma de la cuina pot ser una greu molestia? A Reno Reformae creem cuines modernes, cuines tradicionals o cuines industrials, úniques, de disseny,  cercant la màxima eficiència en costos, serveis, i processos constructius i amb els millors materials ajustat al pressupost dels nostres clients.

o també et pot interessar