Demani pressupost

Banys

Reforma de banys

Reno Reformae, la teva empresa de reformes de banys a les comarques de Girona i la Barcelona Nord

Si estàs pensant en fer la  reforma del bany de casa teva, segurament estaràs cercant abans de res un disseny i un resultat final del projecte de reforma de bany que sigui espectacular i que deixi bocabadats als teus amics i familiars quan vinguin a casa teva.  Aquest resultat final convé  que combini una gran funcionalitat i una bona distribució dels espais disponibles, amb un disseny modern, amb estil i amb l’ús de materials de qualitat per aconseguir uns acabats únics en la reforma de la teva cuina.

 

Per què les nostres reformes de banys?

 

Des de Reno Reformae, com especialistes en reformes de banys i lavabos a Girona i Barcelona, t’ajudarem a tenir la teva cambra de bany moderna i actual. Gràcies al nostre equip de dissenyadors, el teu projecte de reforma de bany, sigui una reforma integral de tot el bany, o una reforma petita com ara un canvi de banyera per plat de dutxa, t’aportarem possibilitats, dissenys, idees i combinacions de mobiliari per al bany, peces sanitàries, els elements constructius, elements d’il·luminació per aconseguir que aquest espai tan important de qualsevol llar, esdevingui el teu Spa personal.

Per als tècnics i dissenyadors de Reno Reformae, és fonamental garantir i assolir un disseny de la cambra de bany, adaptat a les necessitats diàries i especifiques de cada client que ens contracta. Amb aquest objectiu en ment, la nostra intenció, és trobar l’equilibri perfecte entre funcionalitat i bellesa, maximitzant els espais disponibles amb un bon disseny i triant els millors materials (moderns i de les marques de més prestigi en el sector):

  • Mobiliari per a la cambra de bany  amb dissenys moderns, tradicionals o ecléctics
  • Paviments i enrajolats d’alta qualitat (Argenta, Mikonos, DurStone, Roca, Porcelanosa….)
  • Peces sanitàries  i conjunts de sanitaris de primeres marques (Inodors, plats de dutxa, pica de mans, bidets, banyeres, mampares de dutxa … )
  • Conjunts d’aigüeres i aixetes de primera qualitat d’acer inoxidable, cromades, o de resines alta resistència (Grohe, Teka, Cata, Roca, Tres, Smeg…)
  • Taulells de banys en quars, granits o marbres.
  • Lluminària al sostre fals i al mobiliari del bany (baix cosum i/o LED)
  • Extractors per al bany silenciosos

El nostre equip tècnic t’acompanyarà en totes les decisions que s’hagin de prendre en el moment de:

 

Disseny: El disseny del bany és molt important, no només pel seu aspecte estètic,  sinó que també, el nivell de funcionalitat i els recursos que s’han de fer servir per guanyar espai sense renunciar a l’estil. Per aquest motiu, els nostres dissenyadors dediquen molt d’esforç per presentar un  projecte en renderitzat en 3D, amb els càlculs de qualsevol mínim detall, per a que en el moment que es porti a terme la reforma del bany, i que tot encaixi a la perfecció.

Experiència:   Amb professionals altament qualificats, especialitzats en reformes a les comarques de Girona i l’àrea nord de Barcelona, tenim sempre vàries reformes en execució, pels nostres pressupostos competitius, sobretot al tracte amb el client.

Confiança:    Els nostres instal·ladors tenen una llarga experiència en reformes en general, i estan homologats pel Departament d’Indústria de la Generalitat per portar a terme reformes i reparacions a les instal·lacions d’electricitat, aigua i gas, que són bàsicament  les instal·lacions afectades en una reforma integral d’un bany. Es per aquest motiu, que els nostres clients  a més de tenir plena satisfacció amb el projecte de reforma del nou bany, poden gaudir de la garantia que dona una empresa de reconeguda solvència a Girona i Barcelona.

Qualitat: A Reno Reformae, sempre treballem amb les millors marques i materials garantint d’aquesta manera una reforma de la cambra de bany de qualitat.

Qui diu que fer una reforma del bany o el lavabo pot ser una greu molèstia? A Reno Reformae creem banys moderns, únics, de disseny,  cercant la màxima eficiència en costos, serveis, i processos constructius i amb els millors materials ajustat al pressupost dels nostres clients.

Redefineix el teu bany

Innovació, disseny i qualitat. Aquests són els nostres objectius per aconseguir fer el bany dels teus somnis.

A Reno Reformae, com els teus dissenyadors especialitzats en   projectes de reforma integral de banys    a Girona i Barcelona, fem banys de qualitat i disseny ajustats a diferents pressupostos.

Proposem solucions coordinades i integrals per a un ambient de bany, amb un disseny rigorós i refinat.

o també et pot interessar